Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden MMSNederland

 

 • Overeenkomst. Lees deze algemene voorwaarden aandachtig door voordat u de website van MMSNederland gebruikt. Deze algemene voorwaarden geeft uitleg over de arbeidsvoorwaarden behorende tot het gebruik van de website van MMSNederland. Het is uw eigen verantwoordelijkheid ze goed door te lezen en te begrijpen. Middels uw gebruik van de MMSNederland website stemt u in met deze algemene voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden dan is gebruik van deze website niet toegestaan.

 

 • Retourneren. Teruggave van geld is mogelijk voor gekochte producten indien u binnen 14 dagen na aankoop contact met ons zoekt. Om uw geld terug te krijgen, moet het product ongeopend en ongebruikt zijn en de sluiting moet intact zijn. Geldteruggave vindt pas plaats, wanneer het product aan ons is geretourneerd.

 

 • Annuleren. U kunt uw bestelling annuleren zolang we het product nog niet verzonden hebben. Echter, als het product eenmaal verzonden is, gelden de retourneringsvoorwaarden die hierboven aangegeven zijn. Wanneer u een bestelling wilt annuleren, kunt u mailen naar MMSNederland at outlook.com of telefoneren naar 0591547340
 • Leveringstijden. Verzending van uw product vindt plaats de dag nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Wanneer u tijdens het weekend bestelt, zal verzending op de maandag plaatsvinden. Verzending zal gewoonlijk niet meer dan twee werkdagen in beslag nemen binnen Nederland en zeven dagen naar een bestemming daarbuiten.

 

 • Algemene Informatie Disclaimer. MMSNederland geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, en is geenszins wettelijk aansprakelijk voor de volledigheid of bruikbaarheid, of de precisie of kwaliteit van de informatie op de MMSNederland website. Uiteraard doen we de nodige moeite om de website van volledige informatie te voorzien, maar de informatie is onderhevig aan verandering en we kunnen daarom niet garanderen dat de informatie volledig bijgewerkt is.

 

 • Medische Informatie Disclaimer. De informatie op de MMSNederland website is van algemene aard en is enkel bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. De informatie die beschikbaar is op de website is niet bedoeld ter vervanging van professionele medische zorg ter preventie, diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen. U dient contact op te nemen met uw huisarts of apotheker voordat u gebruik maakt van enige voorgeschreven of niet-voorgeschreven medicatie (waaronder op kruiden gebaseerde medicatie of oplossingen) en voordat u een behandeling of regime ondergaat. Alleen uw eigen huisarts of apotheker kan u de juiste informatie geven over wat veilig en effectief is voor u. De informatie op de MMSNederland website dient niet ter vervanging van de diagnose en het advies van uw zorgverlener. Niets op deze website is bedoeld om zelfbehandeling te promoten van uw gezondheid en medische aandoening(en) of die van uw familie.

 

 • Beperkte aansprakelijkheid. U BENT ZICH VOLLEDIG BEWUST VAN EN STEMT VOLLEDIG IN MET HET FEIT DAT UW GEBRUIK VAN DE MMSNEDERLAND WEBSITE EN DE INFORMATIE DAAROP VOLLEDIG OP EIGEN RISICO IS. MMSNEDERLAND EN AFFILIATES ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE DIRECTE OF INDIRECTE, GEVOLGELIJKE, UITZONDERLIJKE OF STRAFMATIGE SCHADE OF VERLIES DIE U VEROORZAAKT IN VERBAND MET GEBRUIK DOOR U OF DOOR DERDEN VAN DE MMSNEDERLAND WEBSITE, OF VAN ENIGE ANDERE INFORMATIE, GEGEVENS OF ANDER MATERIAAL BEREIKBAAR DOOR OF AANWEZIG OP ONZE WEBSITE, ONGEACHT DE VORM VAN DE KLACHT OF DE OORZAAK VAN HET GEBEURDE, ZELFS AL ZIJN WE OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE OF VERLIES. TOT DE MAXIMAAL WETTELIJKE HOOGTE, ZIET U HIERBIJ VOORTAAN AF VAN ALLE MOGELIJKE AANKLAGINGEN DIE U TEGEN MMSNEDERLAND EN AFFILIATES ZOU KUNNEN HEBBEN IN VERBAND MET SCHADE OF VERLIES DIE U OPGEDAAN HEEFT IN VERBAND MET UW GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN DE AANGEBODEN PRODUCTENVAN MMSNEDERLAND.

 

U BENT ZICH VOLLEDIG BEWUST VAN EN STEMT VOLLEDIG IN MET HET FEIT DAT ALLE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE IS GELEVERD ‘ZOALS DIE IS’ EN MMSNEDERLAND  EN AFFILIATES GEVEN GEEN GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, BETREFT DE VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR BEPAALD GEBRUIK OF DOEL, OF ENIGE ANDERE GARANTIE, CONDITIE, OF REPRESENTATIE, OF HET NU MONDELING, SCHRIFTELIJK OF ELEKTRONISCH IS, INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE CORRECTHEID EN VOLLEDIGHEID VAN ENIGE INFORMATIE OP DE MMSNEDERLAND WEBSITE.

 

 • Links. Andere websites aan MMSNederland gelinkt staan niet onder toezicht van MMSNederland en MMSNederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte websites of andere links opgenomen in een gelinkte site, of veranderingen of updates van deze websites. MMSNederland biedt u deze links enkel voor uw gemak, en de opname van een link houdt niet in dat er sprake is van een financiële of zakelijke relatie, net zo min als goedkeuring van de website of producten of diensten door MMSNederland. MMSNederland is niet verantwoordelijk voor enige activiteit die u bezigt op één van de gelinkte sites, waaronder zonder uitzondering de aankoop van producten of services.

 

 • Niet Bedoeld Voor Minderjarigen. De MMSNederland website is niet ontworpen of bedoeld voor minderjarigen. U dient ouder dan 16 jaar te zijn om gebruik van de website van MMSNederland te kunnen maken.

 

 • Wijziging Van Deze Overeenkomst. MMSNederland kan de inhoud van deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. Door de website te blijven gebruiken nadat wij wijzigingen aangebracht hebben, accepteert u de algemene voorwaarden als gewijzigd.

 

 • Privacy beleid. We stellen belang in uw privacy. Om meer te weten te komen over hoe wij uw privacy beschermen, verwijzen we u naar de pagina privacy beleid.

 

 • Vrijwaring. U stemt in MMSNederland en affiliates te beschermen en vrijwaren van enige klacht, aansprakelijkheid, kosten en uitgaven, waaronder gangbare tarieven van advocaten in verband met uw overtreding van deze overeenkomst of andere activiteit van u op deze website.

 

Volledige Voorwaarden. Deze algemene voorwaarden beslaat de gehele en uiteindelijke overeenkomst tussen u en MMSNederland met betrekking tot dit onderwerp en vervangt alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, schriftelijk of mondeling, met betrekking tot het onderwerp. Een opheffing van enig onderdeel van de algemene voorwaarden zal alleen van kracht zijn indien schriftelijk opgesteld en door MMSNederland ondertekend.